BBG WEEK 2


Well, I’m not dead.. haha! Last week was really hard. Every time I do a BBG workout, I feel like I want to throw up. It kind of makes me sick, but after resting and catching my breath, I feel normal again. I love the satisfying feeling after the workout though!

Week 1 was very doable, but week 2 has all the exercises I find difficult to do, because I don’t have the necessary strenght in my body. For example I don’t like jump lunges, any kind of pushups and commandos. I have never done pushups in my life, haha! So week 2 was awful and my week 4 is the same as the second one. Not looking forward, haha!

Today I had a legs & cardio day. I felt like I have gained more stamina comparing with the time I started with the BBG. I can only imagine, what I can do, when I have completed the first guide.


Noh, ma pole just surnud.. haha! Eelmine nädal oli äärmiselt raske. Iga kord kui ma BBG trenni teen on mul tunne, et jooksen kohe oksendama. Peale hingamise taastumist ja väikest puhkust tunnen end jälle normaalselt. Armastan seda rahulolutunnet, mis alati peale trenni tekib!

Esimene nädal oli täiesti sooritatav, aga teine nädal koosneb kõikidest harjutustest, mis on minu jaoks rasked. Mu kehal lihtsalt puudub selleks vajalik jõud. Mulle ei meeldi hüppega väljaasted, igasugused erinevad kätekõverdused ja commandos. Ma pole elus teinud kätekõverdusi, haha! Teine nädal oli ikka väga halb, sai palju kirutud, ning neljandal nädalal on kahjuks sama kava, mis teisel. Kohe üldse ei oota seda, haha!

Täna oli mul jala ja cardio päev. Ma tundsin, et mul on tekkinud rohkem võhma võrreldes selle ajaga, kui ma alustasin BBG’ga. Võin ainult ette kujutada, mida ma suudan teha, kui ma olen terve esimese kavaga lõpetanud!

Here’s an example of my week 2 arms & abs workout / Siin on näidis minu teise nädala käe- ja kõhulihaste treeningust.

näidis

You may also be interested in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *