HOW TO GROW YOUR HAIR FAST?


Good morning! Do you want to know, how to grow your hair fast? Well.. I am trying my best and using Placent Active is a good way to start.

I actually have used Placent Active products several times before and I like them. I used to have dark brown hair and in the summer I decided to color it back to blonde. This crazy idea did so much damage to my hair, that I probably should cut my hair way shorter, but no one wants that right. I got Placent Active products (shampoo, conditioner and ampoules) a while ago and I thought, this is the time, when I really need use them.

In my opinion these products do work. I can see small hair growing and I need to visit my hairdresser sooner than before, haha! I really need to color my hair.. Let me know about your experience with Placent Active in the comments below. Have an awesome day everybody!

Shop products HERE


Tere hommikust! Sooviksite teada, kuidas kiiresti oma juukseid kasvatada? Ma annan endast parima, et protsessi kiirendada ning Placent Active toodetega on hea algust teha.

Tegelikult olen ma varasemaltki kasutanud Placent Activ’i tooteid ja ma olen rahul. Mul olid vahepeal tume tume pruunid juuksed ning suvel otsustasin ma tagasi blondiks minna. See hullumeelne idee ei mõjunud mu juustele kuigi hästi ning ma peaksin oma juukseid kindlasti lühemaks lõikama, aga seda ei taha ju keegi teha. Juba ammusest ajast on mul seisnud kapis Placent Active tooted (šampoon, palsam ja ampullid) ning ma mõtlesin, et millal siis veel neid kasutada, kui mitte praegu.

Minu arvamust mööda need tooted tõesti töötavad. Ma näen pisikesi juukseid kasvamas ning vajadus juuksuri järele on kindlasti suurenenud, haha! Tõsiselt vajavad juuksed värvimist.. Andke mulle teada ka oma kogemusest Placent Active’iga ja ilusat päeva teile kõigile!

Tooted leiad SIIT

You may also be interested in

Leave a Reply

Your email address will not be published.